LINER

Vi installerar och svetsar 1.5 - 2.0 mm armerade liner från Renolit Alkorplan. Vi svetsar liner i Örebro och Mellansverige, vi tar oss an både nya och gamla pooler där en ny liner behövs. För bästa hållbarhet och resultat rekommenderar vi alltid en platssvetsad liner. 

En plastsvetsad liner svetsas ihop på plats, i exakta mått efter polens form och man får ett perfekt resultat i skarvar och hörn. Har man udda form på poolen eller en figurgjord trappa är en platssvetsad liner det optimala valet. Linerns tjocklek på 1.5-2.0 mm samt dess armering som gör den minst dubbel så tjock mot en vanlig, fabrikssydd linerpåse, ger en mycket bra hållbarhet.


Storlekar:   3 x 6 m   |   3,5 x 7 m   |   4 x 8 m   |   5 x 10 m   |   LINER  |  Bygg själv


ENFÄRGADE PVC LINER 1.5 MM

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Vit

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Adriatic blue

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Mörk grå

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Sand

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Carribean green

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Ljusblå

Enfärgad liner 1.5 mm PVC - Ljusgrå

MÖNSTRAD PVC LINER 1.5 MM

Mosaik liner 1.5 mm - Persia blue

Mönstrad liner 1.5 mm - Marble

Mosaik liner 1.5 mm - Persia sand

Mosaik liner 1.5 mm - Bysance blue 

Mönstrad liner 1.5 mm - Carrara

Mönstrad liner 1.5 mm - Platinum 

MOSAIK LINER FÖRSTÄRKT PVC 2.0 MM

Förstärkt Mosaik liner 2.0 mm - Athena

Förstärkt Mosaik liner 2.0 mm - Selene

Förstärkt Mosaik liner 2.0 mm - Etna

MÖNSTRAD LINER PERMIUM PVC 2.0 MM

Mönstrad liner Premium 2.0 mm - Authentic

Mönstrad liner Premium 2.0 mm - Vanity

Mönstrad liner Premium 2.0 mm - Relax

Mönstrad liner Premium 2.0 mm - Sublime

Mönstrad liner Premium 2.0 mm - Elegance

Mönstrad liner Premium 2.0 mm - Prestige

Platssvetsad liner i Örebro

Ge din pool ett nytt liv med en fräsch insida. Vi hjälper dig att installera en plastsvetsad liner i din pool. Med kunnig och erfaren personal ger vi din pool ett nytt och inbjudande utseende. 

En platssvetsad liner monteras på plats, av montör som kommer med vald liner på rulle, 1.5-2.0 mm tjock. Linern skärs till och svetsas ihop helt efter din pools form. En platssvetsad liner får man en mycket bra passform på linern och hålkärl i hörn och vinklar, som vanligtvis uppstår med fabrikssvetsade liner, minimeras.

En platssvetsad liner har ca 3 gånger så lång hållbarhet i jämförelse med en fabrikssvetsad liner. Begär en offert idag!


Vi bygger thermopooler i Örebro och Mellansverige. Poolerna är uppbyggda av thermoblock av hög kvalitet, tillverkade för vårt klimat. Thermoblocken vi använder har en hård yta på insidan av poolen (P80) för att minska risken för fula avtryck. Vi lämnar hela 35 års garanti på poolstommen. I våra "Bygg själv-paket" ingår enfärgad linerpåse 0,75 mm med snap in list som standard. Som tillval finns mönstrad linerpåse 0,75 mm eller en platssvetsad, armerad liner 1.5-2.0 mm tjock. Vi platssvetsar liner i Örebro och Mellansverige till både nya poolbyggen eller om du har en gammal pool där linern behövs bytas ut. Begär en offert för platssvetsad liner!

Thermopoolen finns i olika storlekar för att passa alla våra kunder. Välj den storlek som passar dig, med eller utan pooltak. Kontakta oss för offert!


Är du intresserad av en Thermopool från Pools Of Sweden? Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret. Vi kontaktar dig inom 24 timmar.